CPU-Kampen!

Med CPU-kampen kan du jämföra två processorers prestanda med varandra. All testdata kommer från Sweclockers test av AMD Ryzen 3000-serien publicerat den 7 juli 2019.

CPU-kampen är tänkt som ett komplement till Sweclockersartikeln, ett sätt att i en enda tabell sammanfatta hur bra två processorer presterar i olika kategorier, istället för att läsa sida efter sida med testdata och leta efter den intressanta processorn i staplar.

För att sätta jämföra två CPU:er med varandra, välj de två CPU:erna du vill jämföra i tabellen nedan, och sedan ett område du vill jämföra processorerna i. I tabellen nedan kommer du se hur de två processorerna presterar i olika tester, och vilken processor som är bäst i olika deltester.

CPU-kampen är ett verktyg skrivet av pv2b på Sweclockers forum. Sweclockers står bakom testsiffrorna, medan pv2b står bakom presentationsverktyget.

Tack till:

CPU-kampen hade inte varit möjlig utan Sweclockers testredaktion, som faktiskt testat processorerna i fråga, och som gett mig tillstånd att använda deras siffror på det här sättet. Särskilda tack riktas till: Jacob Hugosson, Jonas Thörnqvist och Kenneth Lindqvist vilka står som skribenter på Sweclockers recension av Ryzen 9 3900X och Ryzen 7 3700X "Matisse". Jag vill även rikta ett särskilt tack till Emil Åkered som med ett enkelt tips gjorde det mycket enklare för mig att plocka ner prestandasiffrorna från artikeln.Laddar...